Beton Cire

Wat is Beton Cire?

Beton Cire is een met polymeren gemodificeerde cement coating die kan worden aangebracht op onder meer muren, vloeren en meubels en dat een sterk, hard en waterdicht oppervlak vormt. Het wordt aangebracht met een dikte van 1 tot 3 millimeter en afgewerkt met een coating of was-laag afhankelijk van de specifieke toepassing.

Beton Cire kan worden aangebracht op vrijwel elke ondergrond zoals hout, beton, bouwplaten (gips, cement), tegels en glas om slechts enkele mogelijkheden te noemen. Gewoonlijk wordt Beton Cire gemengd met een kleurstof om de door de klant gewenste kleur te verkrijgen.

Recentelijk is Beton Cire sterk in populariteit toegenomen als een alternatief voor traditionele muur en vloer bedekkingen (tegels, vernissen, resistente verven, etc.). Onze Beton Cire producten zijn zeer populair bij architecten en ontwerpers die de voorkeur geven aan een duurzame en waterdichte moderne afwerking.


Beal Mortex Mineral Skin

Beal Mortex Color is een specialistisch betonstuc op basis van kalk en hars. Dit betonstuc, dat ook wel betonlook genoemd wordt, is waterdicht en kan op vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht in vele mogelijke kleuren en structuren.

Anders dan meer traditioneel stucwerk wordt Beal mortex niet gemengd met water maar met een speciale hars. Hierdoor ontstaat een waterdicht, hygiƫnisch, sterk en flexibel product.

He waterdichte oppervlak wordt om vuil buiten te houden verder afgewerkt met een was of een sealer. In de meeste gevallen wordt het product aangebracht in drie lagen, maar het is al na een laagdikte van 1 mm waterdicht.

Het oppervlak is zeer dicht en glad van structuur en omdat het vanwege de beschermende laag niet vlekt is het zeer geschikt en veel gebruikt voor aanrecht- en werkbladen.

Microcement

Microcement geeft een modern professioneel uiterlijk aan vloeren, wanden en plafonds en is vrijwel overal toepasbaar, in woningen, garages, showrooms, winkels en zo meer.

Microcement wordt volledig naadloos aangebracht en is zeer goed bestand tegen slijtage. Dit tezamen maakt dat microcement oppervlakken makkelijk te reinigen, hygiƫnisch en robuust in gebruik zijn.

Micorcement bestaat uit een mix van cement, kunsthars en minerale pigmenten. Uiterlijk heeft het de look van gepolijst beton maar is makkelijker en sneller te verwerken. Als decoratieve coating heeft microcement de volgende voordelen:

  • Volledig naadloos, nergens voegen.
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten.
  • Aanbrengen vereist geen zwaar materieel.
  • Vele malen lichter dan beton dus geen structurele lasten.
  • Vanwege het lichte gewicht toepasbaar op alle verdiepingen.

Bealstone

Exclusive Terrazzo

Bealstone coating wordt gebruikt om verscheidene oppervlakken zoals muren, vloeren, trappen, meubels, aanrechtbladen een granito/terrazzo look te geven.

Bealstone is een zeer modern, sterk, bindmiddel dat is ontwikkeld om met zeer veel verschillende materialen gemend te kunnen worden. U kunt hierbij denken aan stenen, schelpen, glas, stukjes metaal etc.

Het heeft een dikte van 2 mm en maakt het mogelijkheid om vele verschillende stijlen van decoratieve afwerking te bewerkstelligen, van Art Deco tot eigentijds, van Vintage tot postmodern.

Stucwerk

Stucwerk Badkamer

Heb je een nieuwbouwproject waarbij de wanden en plafonds mooi afgewerkt moeten worden? Heb je onlangs je nieuwe huis gekocht waar stucadoorswerk vereist is? Of wil je gewoon je bestaande huis opnieuw moderniseren? Dan biedt Decotex u een betrouwbare service om aan al uw wensen en eisen te voldoen.

Wij leveren vlakke, strakke en mooie afwerkingen voor al uw wanden en plafonds. Gevestigd in Dalfsen, werken we in de omliggende gebieden zoals Zwolle, Meppel, Heino maar ook daarbuiten. Bel of email ons voor een vrijblijvende offerte.

Bel ons 0529 466 148 of E-mail ons info@decotex.nl

Heeft u een vraag of verzoek of wilt u een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.